Skip to content

Back Office Champion

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamGrowth hacking

Functieomschrijving

Krijg je vaak de bijnaam 'de Reisleider', 'Koningin van het Plannen', of 'Pietje Precies'? Ga je er mega lekker op om orde in de chaos te creëren? En word je ook continue geprezen door je vrienden omdat je altijd alles tot in de puntjes geregeld hebt? 


Dan ben je hoogstwaarschijnlijk voorbestemd om de Back Office Champion van Sprints & Sneakers te worden. Dat kan niet anders. Want naast dat we erg van marketing en data houden, is het ontzettend belangrijk om financieel gezond te zijn, en dat de bedrijfsprocessen soepel en zo goed mogelijk te laten verlopen.  

De functie is voor ongeveer 2 tot 4 dagen per week.

Over Sprints & Sneakers

Sprints & Sneakers is een impact agency. Een organisatie dat met een superleuk team gaat voor groei. Groei in het levensgeluk van het team en de mensen daarbuiten, groei in impact op de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals) bepaalt door de verenigde naties en groei in resultaat (omzet, winst, mensen etc.) bij onze klanten door middel van growth (of talent) hacking. Onze ambitie is om uiteindelijk met 1000 toptalenten samen impact te maken op een mooiere wereld en de kwaliteit van ons leven zo hoog mogelijk te krijgen. Dit betekent dat we:


 • een verantwoord leven leiden: goed zorgen voor onszelf, een ander en de wereld

 • straks 100% van onze klanten bijdraagt aan 1 van de 17 SDG’s

 • we een inspirerende cultuur creëren waarom we wereldwijd bekend zijn


Onze naam zegt waar we voor staan, we werken in sprints. Sneakers zegt iets over onze cultuur, geen fancy pakken maar snelle sneakers om impact maken dus. Onze manier van werken is experimenteel, want als je doet wat de concurrent doet krijg je de resultaten die de concurrent krijgt. Vanzelfsprekend gebruiken we bekende kanalen zoals Google & Facebook, maar daarbuiten vinden we tal van mogelijkheden om groei te realiseren. We werken full funnel, van eerste contact tot terugkerend klant en zelfs ambassadeur van je merk. Dit doen we natuurlijk datagedreven en met state of the art groei tactieken.


We verdubbelen elk jaar in het aantal mensen en het resultaat. Daarmee behoren tot de snelst groeiende organisaties van Nederland, gaaf toch! Onze ambitie stopt daar echter niet. We creëren met elkaar een toonaangevende bedrijfscultuur waarmee we andere organisaties inspireren. En we zijn de enige growth hacking agency met B-corp status.


Hoe ga jij het verschil gaat maken?

Wist je dat een van de voornaamste redenen van faillissement komt door het niet op orde hebben van de cashflow situatie? Dit gebeurt zelfs wanneer je als bedrijf meer dan genoeg verkopen doet. Ouch. Dat is gelijk al één van redenen waarom het zo belangrijk voor ons is om deze functie in te vullen. De functie kan zo moeilijk gemaakt worden als je zelf maar wilt, want we groeien erg hard. De afgelopen twee jaar zelf met 289%. Dat betekent dat deze rol ook kansen bied om door te groeien. Vind je het namelijk leuk om ons nieuwe kantoor te gaan uitzoeken? Go for it! Of wil je nog meer planten toevoegen aan de 51 die er op kantoor staan? Helemaal prima.


Werken bij Sprints & Sneakers hoort leuk te zijn, daarom moet je ook van je eigen functie een feestje maken. Tuurlijk, je bent ook verantwoordelijk voor de administratie van Sprints & Sneakers, en de administratie die uit de samenwerking met onze klanten komt. Daarnaast besteed je je tijd aan financiële administratie en kantoorwerkzaamheden. De bedrijfprocessen kunnen ook continue verbeterd worden, dus hier zal ook zeker een grote taak voor je liggen. Maar de vraag is of jij het aan durft?


Wat kun je van ons verwachten?

Sprints & Sneakers bestaat uit een jong, ambitieus en gezellig team. We zijn allemaal mensen die de beste willen worden in wat ze doen, maar daarnaast ook enorm veel lol hebben samen. We investeren veel in het vergroten van onze expertise met veel trainingen, zo’n twee per maand. Daarnaast staat één vrijdag per maand in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Een ander hoogtepunt op vrijdag zijn de culinaire hoogstandjes van de chef’s lunch. Iedereen is een keer aan de beurt om zijn skills in de keuken te laten zien. En wat natuurlijk niet mag ontbreken, op vrijdag is een compleet verzorgde vrijmibo, inc. in-house DJ’s. Alles op een rijtje:

 • Een cultuur waarin vrijheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap voorop staan

 • Een plek waar je je razendsnel ontwikkelt, vaste leerdag en minimaal 1 training per maand

 • Werken voor purpose-driven brands en impact maken op een betere wereld

 • Toegang tot onze interne academy

 • Een ambitieus team en een snelgroeiend bedrijf

 • Leuke teamuitjes en gezellige borrels

 • Jaarlijks samen op vakantie

 • Een compleet verzorgde lunch

 • Winstdeling

 • Onbeperkt aantal vakantiedagen

 • Laptop als je die zelf nog niet hebt

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent georganiseerd, houdt van structuur en vindt het niet erg om met Excel te werken.
 • Je kent alle ins & outs van het bijhouden van administratie (pré als je al bij een agency hebt gewerkt)
 • Je hebt een ondernemende en actieve houding.
 • Je investeert graag in jezelf en bent leergierig.
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor, of denkt dat in ieder geval van jezelf 😉


Verloop sollicitatieproces

 1. Een kennismaking met Gino waarin we kijken of we elkaar aardig vinden

 2. Kennismaking bij Sprints & Sneakers op kantoor + het maken van een business case waarin je kan laten zien wat je kan.

 3. Meeloopdag: deze dag draai je mee en krijg je een goed beeld van hoe wij bij S&S werken, proef je de cultuur en kun je kijken of dit bij je past. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook benieuwd naar jou! Je zal dan ook meewerken en kennismaken met een aantal collega’s.

 4. Is die match daar? Dan doen we je graag een aanbod en ben je officieel onderdeel van de S&S familie!

of

Sprints & Sneakers