Skip to content

Business Developer

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamSales

Functieomschrijving

Hé, commercieel talent! Sprints & Sneakers is hard aan het groeien in medewerkers, en onze wensklanten lijst wordt alleen maar groter en groter. Iemand moet die deals naar binnen gaan harken. Durf jij het aan? Onze eigenaar Bart gaat je alles leren over sales, maar ook hoe je marketing inzet om nog meer en vooral makkelijker klanten binnen te halen.


We zijn op een missie, ‘Reshaping the future by building meaningful brands’. Wij geloven dat marketing en het groeien van bedrijven véél slimmer kan. Dat past wel bij ons karakter, om het altijd net even anders te doen dan de rest. Daarom zoeken we een business developer die ook durft te dromen, en dromen werkelijkheid gaat maken. Dus, help jij ons met het bouwen van betekenisvolle bedrijven en een betere wereld?


Hoe ga jij het verschil maken?

Als Business Developer ben jij het visitekaartje en een waardig ambassadeur van het merk 'Sprints & Sneakers' wordt. Maar ook dat je alles weet over onze cultuur, en de manier hoe we klanten helpen met het realiseren van extreme groei. Het salesteam bestaat uit Bart (de eigenaar) en Bart T (onze salestijger die koude acquisitie doet), en samen gaan jullie een plan maken en uitvoeren zodat we ons groeidoel elk jaar behalen. Wat is dat groeidoel? 3x de omzet t.o.v. het vorige jaar.  


Wat jouw rol hierin gaat zijn is dat jij onze potentiële klanten gaat inspirerenenthousiasmeren, en naar huis stuurt met het 'WOW' gevoel. Onze growth service is uniek en niet geschikt voor iedereen, maar jij gaat zorgen dat we de juiste leads aan boord krijgen, en dat we echt waarde gaan leveren, zodat er een win-win situatie ontstaat. Dat betekent dus dat je onze manier van (samen)werken moet gaan leven en ademen, en continue op zoek gaat naar kansen om met de innovatiefste of juist de leukste klanten gaan samenwerken. Hoe je dat gaat doen? Dat is aan jou, maar als bureau gespecialiseerd in growth & performance marketing hebben we genoeg middelen om dit je te leren.


De wereld ligt aan jouw voeten in deze rol, omdat onze sales afdeling nog vrij klein is. Maar reken erop dat deze de komende jaren hard gaat groeien. 


Over Sprints & Sneakers

Sprints & Sneakers is een impact agency. Een organisatie die met een superleuk team gaat voor groei, verder dan de werkvloer. Groei in het levenskwaliteit van ieder individu binnen het team en de mensen daarbuiten. Groei in impact op de 17 SDG’s en groei in resultaat (omzet, winst, mensen etc.) bij onze klanten door middel van growth (of talent) hacking. Onze ambitie is om uiteindelijk betekenisvol werk te creëren voor 1000 mensen. Hier maken we samen impact op een mooiere wereld en de kwaliteit van ons leven zo hoog mogelijk te krijgen. Dit betekent dat we:


 • een verantwoord leven leiden: goed zorgen voor onszelf, een ander en de wereld

 • straks 100% van onze klanten bijdraagt aan 1 van de 17 SDG’s

 • we een inspirerende cultuur creëren waarom we wereldwijd bekend zijn


Onze naam zegt waar we voor staan. We werken in sprints. Sneakers zegt iets over onze cultuur: geen fancy pakken, maar snelle sneakers om impact maken dus. En vooral: lekker jij zijn, zonder poespas. We verdubbelen elk jaar in het aantal mensen en het resultaat. Daarmee behoren we tot de snelst groeiende organisaties van Nederland, gaaf toch?! Onze ambitie stopt daar echter niet. We creëren met elkaar een toonaangevende bedrijfscultuur, waarmee we andere organisaties inspireren. Last but not least: we zijn de enige growth hacking agency met B-corp status.


Jij mag dit van ons verwachten

Sprints & Sneakers bestaat uit een jong, ambitieus en gezellig team. We zijn allemaal mensen die de beste willen worden in wat ze doen, maar daarnaast ook enorm veel lol hebben samen. We investeren veel in het vergroten van onze expertise met veel trainingen. Daarnaast staat 1 vrijdag per maand in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Een ander hoogtepunt op vrijdag zijn de culinaire hoogstandjes van de chef’s lunch. Iedereen is een keer aan de beurt om zijn/haar skills in de keuken te laten zien. En wat natuurlijk niet mag ontbreken: op vrijdag is een compleet verzorgde vrijmibo, inc. in-house DJ’s.


 • Een cultuur waarin vrijheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap voorop staan
 • Een plek waar je je razendsnel ontwikkelt: een vaste leerdag en minimaal 1 training per maand
 • Werken voor purpose-driven brands en impact maken op een betere wereld
 • Talloze specialistische trainingen in onze S&S academy
 • Een ambitieus team bij één van de snelstgroeiende organisaties van Nederland
 • Maandelijks een teamuitje en wekelijks een gezellige vrijmibo
 • Jaarlijks op teamtrip naar het buitenland
 • Dagelijks een compleet verzorgde vegetarisch lunch
 • Geen jaarlijkse opslag, maar juist opslag bij groei en performance!
 • Winstdeling
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen
 • BYOD vergoeding of een laptop in bruikleen
 • Hybride werken & de mogelijkheid om tijdelijk vanuit het buitenland te werken

Vereisten

Wie ben jij?

Vaardigheden zijn aan te leren, karakter en authenticiteit niet. Het zou fijn zijn als je al wat ervaring in verkoop hebt opgedaan, en commercieel bent ingesteld. Maar we willen je vooral ook veel gaan leren. Daarnaast pas je in het onderstaande profiel:

 • Ervaring binnen een commerciële rol in een B2B omgeving
 • Passie en kennis over de nieuwste marketing methodes en technologieën.
 • Je bezit de growth mindset; je durft fouten te maken en te leren.
 • Je hebt een ondernemende en actieve houding.
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor, of denkt dat in ieder geval van jezelf 😉
 • Je spreekt vloeiend Nederlands


Verloop sollicitatieproces

 1. Een kennismaking met Gino waarin we kijken of we elkaar aardig en leuk vinden. Wel zo fijn natuurlijk 😉

 2. Kennismaking bij Sprints & Sneakers op kantoor + het maken van een business case waarin je kan laten zien wat je kan.

 3. Meeloopdag: deze dag draai je mee en krijg je een goed beeld van hoe wij bij S&S werken, proef je de cultuur en kun je kijken of dit bij je past. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook benieuwd naar jou! Je zal dan ook meewerken en kennismaken met een aantal collega’s.

 4. Is die match daar? Dan doen we je graag een aanbod en ben je officieel onderdeel van de S&S familie!

of