Skip to content

Head of Business Development

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamSales

Functieomschrijving

Hé, commercieel talent! Sprints & Sneakers is hard aan het groeien in medewerkers, en onze wensklanten lijst wordt alleen maar groter en groter. Iemand moet die deals naar binnen gaan harken. Durf jij het aan?


We zijn op een missie, ‘Reshaping the future by building meaningful brands’. Wij geloven dat marketing en het groeien van bedrijven véél slimmer kan. Dat past wel bij ons karakter, om het altijd net even anders te doen dan de rest. Daarom zoeken we een business developer die ook durft te dromen, en dromen werkelijkheid gaat maken. Dus, help jij ons met het bouwen van betekenisvolle bedrijven en een betere wereld?


Hoe ga jij het verschil gaat maken?

Als Head of Business Development ben jij het visitekaartje en een waardig ambassadeur van het merk 'Sprints & Sneakers', onze cultuur, en de manier hoe we klanten helpen met het realiseren van extreme groei. Het sales team bestaat uit Bart (de eigenaar) en Bart T (onze sales tijger die koude acquisitie doet), en samen gaan jullie een plan maken en uitvoeren zodat we ons groei doel elk jaar behalen. Wat is dat groei doel? 3x de omzet van t.o.v. het vorige jaar.  


Wat jouw rol hierin gaat zijn is dat jij onze potentiële klanten gaat inspirerenenthousiasmeren, en naar huis stuurt met het 'WOW' gevoel. Onze growth service is uniek en niet geschikt voor iedereen, maar jij gaat zorgen dat we de juiste leads aan boord krijgen, en dat we echt waarde gaan leveren, zodat er een win-win situatie ontstaat. Dat betekent dus dat je onze manier van (samen)werken moet gaan leven en ademen, en continue op zoek gaat naar kansen om met de innovatiefste of juist de leukste klanten gaan samenwerken. Hoe je dat gaat doen? Dat is aan jou, maar als bureau gespecialiseerd in growth & performance marketing hebben we genoeg middelen om dit je te leren.


De wereld ligt aan jouw voeten in deze rol, omdat onze sales afdeling nog vrij klein is. Maar reken erop dat deze de komende jaren hard gaat groeien. Wij willen dit samen met jou uitbouwen. 


Over Sprints & Sneakers

Sprints & Sneakers is een impact agency. Een organisatie die met een superleuk team gaat voor groei, verder dan de werkvloer. Groei in het levenskwaliteit van ieder individu binnen het team en de mensen daarbuiten. Groei in impact op de 17 SDG’s en groei in resultaat (omzet, winst, mensen etc.) bij onze klanten door middel van growth (of talent) hacking. Onze ambitie is om uiteindelijk betekenisvol werk te creëren voor 1000 mensen. Hier maken we samen impact op een mooiere wereld en de kwaliteit van ons leven zo hoog mogelijk te krijgen. Dit betekent dat we:


 • een verantwoord leven leiden: goed zorgen voor onszelf, een ander en de wereld

 • straks 100% van onze klanten bijdraagt aan 1 van de 17 SDG’s

 • we een inspirerende cultuur creëren waarom we wereldwijd bekend zijn


Onze naam zegt waar we voor staan. We werken in sprints en sneakers zegt iets over onze cultuur. Geen fancy pakken, maar snelle sneakers om op een rap tempo impact te maken. We durven bij onze klanten te experimenteren, om in een zo kort mogelijke tijd resultaten te behalen voor onze klanten. Vanzelfsprekend gebruiken we bekende kanalen zoals Google & Facebook, maar daarbuiten vinden we tal van mogelijkheden om groei te realiseren. We werken full funnel: van het eerste contact tot een terugkerend klant die ambassadeur is van je merk. Uiteraard doen we dit natuurlijk datagedreven en met state of the art groeitactieken.


We verdubbelen elk jaar in het aantal mensen en het resultaat. Daarmee behoren we tot de snelst groeiende organisaties van Nederland, gaaf toch? Onze ambitie stopt daar echter niet. We creëren met elkaar een toonaangevende bedrijfscultuur, waarmee we andere organisaties hopen te inspireren. Last but not least: we zijn de enige B-corp growth hacking agency in Nederland.


Sprints & Sneakers bestaat uit een jong, ambitieus en gezellig team. We zijn allemaal mensen die de beste willen worden in wat ze doen, maar daarnaast ook enorm veel lol hebben samen. We investeren veel in het vergroten van onze expertise met veel trainingen. Daarnaast staat 1 vrijdag per maand in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Een ander hoogtepunt op vrijdag zijn de culinaire hoogstandjes van de chef’s lunch. Iedereen is een keer aan de beurt om zijn/haar skills in de keuken te laten zien. En wat natuurlijk niet mag ontbreken: op vrijdag is een compleet verzorgde vrijmibo, inc. in-house DJ’s.


Jij mag dit van ons verwachten

 • Een cultuur waarin vrijheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap voorop staan
 • Een plek waar je je razendsnel ontwikkelt: een vaste leerdag en minimaal 1 training per maand
 • Werken voor purpose-driven brands en impact maken op een betere wereld
 • Talloze specialistische trainingen in onze S&S academy
 • Een ambitieus team bij één van de snelstgroeiende organisaties van Nederland
 • Maandelijks een teamuitje en wekelijks een gezellige vrijmibo
 • Jaarlijks op teamtrip naar het buitenland
 • Dagelijks een compleet verzorgde vegetarisch lunch
 • Geen jaarlijkse opslag, maar juist opslag bij groei en performance!
 • Winstdeling
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen
 • BYOD vergoeding of een laptop in bruikleen
 • Hybride werken & de mogelijkheid om tijdelijk vanuit het buitenland te werken

Vereisten

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je wel al bekend met technieken zoals SPIN selling, de verschillende manieren van closen, story telling, onderhandelen, LSD (niet de drugs), weerleggingen, en noem maar op. Maar bovenal ben je een waardig vertegenwoordig en ambassadeur van ons merk. Vaardigheden zijn aan te leren, karakter en authenticiteit niet. Daarnaast pas je in het onderstaande profiel:


 • Meerdere jaren ervaring in een commerciële rol, het liefst in een B2B omgeving en/of bij een marketing bureau.
 • Sterke kennis van of een passie voor de nieuwste marketing methodes en technologieën.
 • Je bezit de growth mindset; je durft fouten te maken en te leren.
 • Je hebt een ondernemende en actieve houding.
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor, of denkt dat in ieder geval van jezelf 😉


Verloop sollicitatieproces

 1. Een kennismaking met Gino waarin we kijken of we elkaar aardig vinden

 2. Kennismaking bij Sprints & Sneakers op kantoor + het maken van een business case waarin je kan laten zien wat je kan.

 3. Meeloopdag: deze dag draai je mee en krijg je een goed beeld van hoe wij bij S&S werken, proef je de cultuur en kun je kijken of dit bij je past. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook benieuwd naar jou! Je zal dan ook meewerken en kennismaken met een aantal collega’s.

 4. Is die match daar? Dan doen we je graag een aanbod en ben je officieel onderdeel van de S&S familie!

of

Sprints & Sneakers