Skip to content

Office Dog

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandPeople & Culture

Functieomschrijving

Als office dog is het aan jou de taak om de sfeer op kantoor naar een nóg hoger niveau te krijgen. Je sluit aan bij meetings, walk & talks en krijgt een grote verantwoordelijkheid over het bewaren van de sfeer en cultuur binnen Sprints & Sneakers. 

Jij maakt het werken op kantoor nog leuker omdat jij de hypeman bent die bij iedereen een glimlach op z'n gezicht tovert. 


Vereisten

- Je bent een good boy or girl

- Je hebt een glanzende vacht en natte neus

- Je blaft niet teveel

- Je wordt bijvoorkeur uitbetaald door hondenkoekjes en bellyrubs


Over Sprints & Sneakers

Sprints & Sneakers is een impact agency. Een organisatie dat met een superleuk team gaat voor groei. Groei in het levensgeluk van het team en de mensen daarbuiten, groei in impact op de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals) bepaalt door de verenigde naties en groei in resultaat (omzet, winst, mensen etc.) bij onze klanten door middel van growth (of talent) hacking. Onze ambitie is om uiteindelijk met 1000 toptalenten samen impact te maken op een mooiere wereld en de kwaliteit van ons leven zo hoog mogelijk te krijgen. Dit betekent dat we:


  • een verantwoord leven leiden: goed zorgen voor onszelf, een ander en de wereld

  • straks 100% van onze klanten bijdraagt aan 1 van de 17 SDG’s

  • we een inspirerende cultuur creëren waarom we wereldwijd bekend zijn


Onze naam zegt waar we voor staan, we werken in sprints. Sneakers zegt iets over onze cultuur, geen fancy pakken maar snelle sneakers om impact maken dus. Onze manier van werken is experimenteel, want als je doet wat de concurrent doet krijg je de resultaten die de concurrent krijgt. Vanzelfsprekend gebruiken we bekende kanalen zoals Google & Facebook, maar daarbuiten vinden we tal van mogelijkheden om groei te realiseren. We werken full funnel, van eerste contact tot terugkerend klant en zelfs ambassadeur van je merk. Dit doen we natuurlijk datagedreven en met state of the art groei tactieken.


We verdubbelen elk jaar in het aantal mensen en het resultaat. Daarmee behoren tot de snelst groeiende organisaties van Nederland, gaaf toch! Onze ambitie stopt daar echter niet. We creëren met elkaar een toonaangevende bedrijfscultuur waarmee we andere organisaties inspireren. En we zijn de enige growth hacking agency met B-corp status.


Verloop recruitmentproces:
  • Een kennismaking met Hugo, waarin we kijken of we elkaar aardig en leuk vinden. Wel zo belangrijk natuurlijk 😉

  • Kennismaking bij Sprints & Sneakers op kantoor + het maken van een business case waarin je kan laten zien wat je kunt

  • Meeloopdag: deze dag draai je mee en krijg je een goed beeld van hoe wij bij S&S werken, proef je de cultuur en kun je kijken of dit bij je past. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook benieuwd naar jou!

  • Is die match daar? Dan doen we je graag een aanbod en ben je officieel onderdeel van de S&S familie!

of