Skip to content

Talent Acquisition Specialist

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamPeople & Culture

Functieomschrijving

Dit jaar was en is een bijzonder jaar voor Sprints & Sneakers. We hebben de FD Gazellen award gewonnen in onze regio en zijn uitgeroepen tot #4 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarnaast zijn we gegroeid van 20 naar 45 medewerker, en ook nog eens B-Corp gecertificeerd. Hoe vet is dat?!

Maar genoeg over ons. Want we hebben jou nodig. Want volgend jaar willen we groeien naar 100 medewerkers, en nog meer records breken. Als Talent Acquisition Specialist ga jij ontzettend grote rol spelen in het bereiken van onze doelen en missie de komende jaren. Klinkt dit als een uitdaging die jij durft aan te gaan?

Over Sprints & Sneakers

Sprints & Sneakers is een impact agency. Een organisatie dat met een superleuk team gaat voor groei. Groei in het levensgeluk van het team en de mensen daarbuiten, groei in impact op de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals) bepaalt door de verenigde naties en groei in resultaat (omzet, winst, mensen etc.) bij onze klanten door middel van growth (of talent) hacking. Onze ambitie is om uiteindelijk met 1000 toptalenten samen impact te maken op een mooiere wereld en de kwaliteit van ons leven zo hoog mogelijk te krijgen. Dit betekent dat we:


 • een verantwoord leven leiden: goed zorgen voor onszelf, een ander en de wereld

 • straks 100% van onze klanten bijdraagt aan 1 van de 17 SDG’s

 • we een inspirerende cultuur creëren waarom we wereldwijd bekend zijn


Onze naam zegt waar we voor staan, we werken in sprints. Sneakers zegt iets over onze cultuur, geen fancy pakken maar snelle sneakers om impact maken dus. Onze manier van werken is experimenteel, want als je doet wat de concurrent doet krijg je de resultaten die de concurrent krijgt. Vanzelfsprekend gebruiken we bekende kanalen zoals Google & Facebook, maar daarbuiten vinden we tal van mogelijkheden om groei te realiseren. We werken full funnel, van eerste contact tot terugkerend klant en zelfs ambassadeur van je merk. Dit doen we natuurlijk datagedreven en met state of the art groei tactieken.


We verdubbelen elk jaar in het aantal mensen en het resultaat. Daarmee behoren tot de snelst groeiende organisaties van Nederland, gaaf toch! Onze ambitie stopt daar echter niet. We creëren met elkaar een toonaangevende bedrijfscultuur waarmee we andere organisaties inspireren. En we zijn de enige growth hacking agency met B-corp status.


Hoe ga jij het verschil maken?

Bij ons ga je meer doen dan alleen recruitment. Want naast dat je verantwoordelijk bent voor de werving van nieuwe collega’s en alles daaromheen, ben je ook de grootste ambassadeur en het visitekaartje van onze organisatie en unieke cultuur. Dat betekent ook dat wij jouw alle middelen en vrijheid geven om je werk in te richten zoals jij dat wilt. Zolang dit maar bijdraagt aan werkgeluk en onze employer branding is alles mogelijk.

De meeste kandidaten die bij ons solliciteren kennen ons al geruime tijd, omdat ze ons al geruime tijd volgen op de socials en zien dat we leuke activiteiten organiseren naast het werken. Denk dan bijvoorbeeld aan het Growth Festival wat we in juni hebben georganiseerd, of onze maandelijkse experimenten wat we met het team doen.

Daarom willen we jou in staat stellen om je creatieve brein te gebruiken en “out of the box” ideeën te verzinnen en uit te voeren. Denk dan aan het organiseren van borrels, inspiratiesessies, seminars op Hogescholen, of misschien wel een Guerilla marketing actie op de Dam (why not?!). Uiteraard met de hulp van jouw collega’s, die je kunnen helpen, om de juiste marketingstrategie in te zetten en uit te bouwen.

Als Talent Acquisition Specialist denk je natuurlijk mee over een goede onboarding en ga je aan de slag onze employer branding en candidate journey. Je bent hierin vrij om te experimenteren en de gekste ideeën te bedenken. Een sfeer proefdag, online game, competities, masterclasses zeg jij het maar? Wat werkt dat werkt!


Wat kun je van ons verwachten?

Sprints & Sneakers bestaat uit een jong, ambitieus en gezellig team. We zijn allemaal mensen die de beste willen worden in wat ze doen, maar daarnaast ook enorm veel lol hebben samen. We investeren veel in het vergroten van onze expertise met veel trainingen, zo’n twee per maand. Daarnaast staat één vrijdag per maand in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Een ander hoogtepunt op vrijdag zijn de culinaire hoogstandjes van de chef’s lunch. Iedereen is een keer aan de beurt om zijn skills in de keuken te laten zien. En wat natuurlijk niet mag ontbreken, op vrijdag is een compleet verzorgde vrijmibo, inc. in-house DJ’s. Alles op een rijtje:

 • Een cultuur waarin vrijheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap voorop staan

 • Een plek waar je je razendsnel ontwikkelt, vaste leerdag en minimaal 1 training per maand

 • Werken voor purpose-driven brands en impact maken op een betere wereld

 • Toegang tot onze interne academy

 • Een ambitieus team en een snelgroeiend bedrijf

 • Leuke teamuitjes en gezellige borrels

 • Jaarlijks samen op vakantie

 • Een compleet verzorgde lunch

 • Een mooi salaris

 • Winstdeling

 • Onbeperkt aantal vakantiedagen

 • Laptop als je die zelf nog niet hebt

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als recruiter. 
 • Je hebt een passie voor mensen, ondernemen, en de marketing van de toekomst.
 • Je bent ondernemend en hebt een proactieve houding.
 • Je weet de dingen vanuit commercieel oogpunt, maar hebt ook aandacht voor de mens.
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor, of denkt dat in ieder geval van jezelf 😉
 • Je spreekt vloeiend Nederlands

Verloop sollicitatieproces

 1. Een kennismaking met Gino waarin we kijken of we elkaar aardig vinden

 2. Kennismaking bij Sprints & Sneakers op kantoor + het maken van een business case waarin je kan laten zien wat je kan.

 3. Meeloopdag: deze dag draai je mee en krijg je een goed beeld van hoe wij bij S&S werken, proef je de cultuur en kun je kijken of dit bij je past. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook benieuwd naar jou! Je zal dan ook meewerken en kennismaken met een aantal collega’s.

 4. Is die match daar? Dan doen we je graag een aanbod en ben je officieel onderdeel van de S&S familie!

of